Γιατί το μπαλαγιάζ μας έχει ξετρελάνει;

Το μπαλαγιάζ (balayage) κάνει και πάλι την εμφάνισή του στα σαλόνια ομορφιάς ως μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές για ανταύγειες.

Είναι γαλλική λέξη που σημαίνει σαρώνω, περνάω από πάνω δηλαδή, και μπορεί να δώσει το πιο φυσικό τελείωμα ξανοίγματος στα μαλλιά. Η κυρίως ιδέα είναι "όσο το λιγότερο τόσο το καλύτερο" σε ό,τι αφορά την δημιουργία ενός απαλού και φυσικού look.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του μπαλαγιάζ είναι πως προσαρμόζεται στα μέτρα σου! Ένας ειδικός του μπαλαγιάζ ξέρει ακριβώς που να τοποθετήσει το χρώμα και πως θα πετύχει την απόχρωση που μοιάζει απόλυτα φυσική, σαν να έχει ανοίξει το χρώμα από τον ήλιο.

article-8-image-1article-8-image-4article-8-image-2article-8-image-3

Η τεχνική του balayage μπορεί να εφαμοστεί τόσο στα ανοιχτόχρωμα όσο και στα σκουρόχρωμα μαλλιά.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της τεχνικής αυτής είναι πως δεν χρειάζεται εξειδικευμένη περιποίηση. Καθώς το χρώμα δεν ξεκινά από κάπου συγκεκριμένα, η βαφή γίνεται ένα με το φυσικό χρώμα κι έτσι δεν υπάρχει αυτό το ριγέ αποτέλεσμα που δίνουν οι ανταύγειες. Επίσης, η ρίζα δεν εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο που εμφανίζεται στις ανταύγειες, αργεί και οι αποχρώσεις δένουν μεταξύ τους δημιουργώντας το πιο φυσικό αποτέλεσμα, οπότε και θα μπορείς να το "φοράς" για περισσότερο καιρό πριν χρειαστεί να επισκεφθείς ξανά το κομμωτήριο.

Το μόνο που πραγματικά χρειάζεσαι για την φροντίδα του είναι το σαμπουάν και το conditioner της σειράς COLORFUL, τα οποία χάρη στην σύνθεσή τους προστατεύουν το χρώμα της βαφής, και φυσικά το Thermal Protector της Creationyst για προστασία από την θερμότητα των εργαλείων του styling.

article-8-image-8article-8-image-6article-8-image-7

Κάνει για όλα τα μήκη μαλλιών εκτός βέβαια από τα υπερβολικά κοντά.

Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε πως το μπαλαγιάζ είναι διαχρονικό, γιατί προσφέρει ένα τελείως φυσικό και αστραφτερό look που σφύζει από υγεία και ζωντάνια, και όπως γνωρίζεις, τα υγιή μαλλιά είναι πάντα μέσα στην μόδα!

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση